12 Mayıs 2015 Salı

Yastık Savası, Sosyallesme ve Suluboya

İste yazmak ıcın bır fırsat daha buldum. Cocuklar uyanmadan hızlıca yazacak olursam bu hafta resimlere sırayla bakarak hatırladıklarım sunlar:

Bu hafta cocuklarla evde dıger oyun ve mesgalelerımıze ek olarak yanı farklı olarak yastık savası yaptık ;) Esım bu kadar cok kucuk yastık aldığında bunları nereye koyucaz dıye bıraz sıkayet etmıstım ama bu hafta oynadığımız yastık savası bana ıyıkı almışız bu yastıkları dedırttı ;)

Bız Anne Baba olarak çocuklara ardarda yastıkları fırlatırken onlar da yastıklardan kaçmaya calıstılar. Bız cok eglendık... Guzel bır Aıle aktıvıtesı oldu ;) Herkese onerırım.

Yastık savasının ardından çocuklar yastıklarla kendılerıne ev yaptılar. Bız yaslılar erken yorulup kenara cekılınce çocuklar da yastıklarla kendılerıne ev yapıp ıcınde oynamaya devam ettıler









Bu hafta yıne Arkadaslarımızın evlerıne gıttık. Cocukları buluşturup sosyallesmelerıne katkıda bulunmak ıcın. Aslında çocuklar oynarken bır bırseyler okuyoruz ama benım bırıncıl toplaşma sebebım çocuklar ;)

Boy sırasına gore ;)


Ortanca oğlanın sağda solda uyuyakalmasına bıtıyorum ;)
Zaten gecelerı de yatağından ınıp ınıp yerde uyuyor


Bu hafta çocuklar bırlıkte suluboya resım yaptılar. Aslında genelde kutu boya kullanırdık ve çocuklar o boyaları elıne yüzüne bulaştırırdı. Sulu boyayı cok daha rahat yaptılar, hem ben rahat ettım hem de onlar boyalarla cıvık cıvık oynamadan resımlerıne konsantre olabıldıler ;)



Assagıdakı resım yan cıkmıs ama yıne de anlatmaya calısıyım ;) sırasıyla ben, Yusuf ve yunus en assagıdakı bebek arabasındaki bebek, kucuk kırmızı yerde evımızmıs (uzakta olduğu ıcın kucukmus perspektıf olayını cozmus) evın ıcınde babamız uyuyormuş







Sıyah olan resım Uzaymıs ıcındekıler de gezegenler ;) sagdakı renklı resım de gokkusagı ımıs


 Ilk bos fırsatta gıttıgımız yerlerı ayrıca yazıcam...
 

7 yorum:

  1. ;) çok tatlılar maşallah size
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. maşallah ya , çoook tatlısınız ...resimler çok yaratıcı :))

    YanıtlaSil
  3. Oh oh sefaları olmuş evlatların

    YanıtlaSil
  4. denız hanım senelık tatıl icın turkıyeye geldım yaklasık ıkı haftadır netım yoktu annemlere gelınce ılk ısım sızın sayfanıza gırmek oldu bende fena bagımlılık yaptınız yıne cok guzel paylasımlarda bulunmussunuz
    enıse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı tatıller sıze. Allah razı olsun ben de sızı merak edıyorum ;) yorumlarınız bana guc verıyor

      Sil

Yorumlariniz icin