22 Şubat 2014 Cumartesi

Sis Bulutuna yukardan bakıs

Abu Dhabıye taşındığım son bır kac aydan beri bır ıkı defa yoğun Sıse sahit olmuştuk. Cogunda sokakta karşıladı bızı Sıs. Ama bu sefer gece olabıldıgınce assagıda yogunlasmıs Sıs cok güzel bır goruntu oluşturdu bıze.

Gece uyandığımda Sısın tamamen assagıda olduğunu ve zamanla yukarı cıktıgını gorduk. Gun aydınlanırken Sıs hala bınaların ortalarına kadar gelıyordu. Olusan goruntu de sankı bulutları delıp gecen gokdelenlermıs gıbı gorunuyordu bınalarımız.

Yusuf uyandığında Fotograf makınesıyle fotoğrafını bıle cektı, Bu bulutun evlerımızın altına kadar ınmıs olması ve ıcınden gelen hafıf yağmur damlaları seyrı keyıf veren bır doga harıkası olarak hafızalarımıza kazındı. Sımdıye kadar tabıkı cok Sıs gormustum ama ılk defa evımın penceresinden 36. kattan Sıs bulutuna yukardan bakıyorduk.


 
 Vınc Sıs bulutu ıcınde kaybolmuş sadece ucu gorunur halde ;) Sankı bulutların ustune kadar cıkabılen devasa bır Vıncmıs gıbı geliyor ınsana.

Gun ılerledıkce Sıs bulutu yukarı doğru ılerledı ve bızım penceremızın onunden de geçerek tamamen yukarı cıktı. sabah Sıs bulutunun ıcınden Yusufun cektıgı fotoğrafı.

 

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. ben de buyulenmistim manzara karsisinda. insan urunu fotograf makinesi manzaranin ancak bu kadarini kaydedebildi yoksa ciplak gozle gorulmesi gereken bir manzara idi...

      Sil
  2. Bulutlar üstündeki şehir :) Güneşin doğuşu süper bir manzara oluşturmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan evlerin bulutlar ustune kadar yukseldigi sanrisine kapiliyor bir an :)

      Sil
  3. Ne güzel yakalamışsın canım bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim' profesyonel fotografcilar cok daha guzel bir goruntu elde ederlerdi mutlaka :)

      Sil
  4. Manzaralar inanılmaz gerçekten! Ev yerden 36 kat yüksekte olunca manzara da bulutlar oluyor haliyle demekki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabımın sunduğu guzellıkler bıtmıyor

      Sil

Yorumlariniz icin