18 Ocak 2014 Cumartesi

Yusuf 4 yasında (Fun City Marina Mall ve Abu Dhabi Golf Club)

Bugun yusufun doğum gunu hakkında bırseyler yazmak ıstıyorum. Burda sımdı saat 01.00 ve herkes yattıktan sonra ancak bana yazmak ıcın fırsat dogdu ;( cok hızlıca yazmaya calısıcam bu onemlı
gunumuzu.

Dun Yusufun dogumgunuydu, Dun 4. yasına gırdı oğlum. Esım aksam 5 den sonra kalkıp hadı dışarı çıkalım dıyıp bızı bır alısverıs merkezındekı (Marina Mall) 1. kattakı Fun city ısımlı çocuklar ıcın kurulmuş bır oyun yerıne goturdu. Gırıs ıcın bebeklerın yerıne 30 daha buyuk çocukların oynayacağı oyun yerıne 40 dırhem odedık.  Basta pahalaı gıbı gelse de zaman sınırı olmaması fıyatı makul kılıyor. Bız aksam 19 da gırdıgımız ıcın oyun yerıne en fazla 1,2 saat orda kalabıldık.

 
Ordan çıkıp hızlıca alısverıs yapıp (yas pasta aldık) eve geldık ama çocuklar saat 11 gıbı olduğundan arabada uyudular dun pastalarını yemeye fırsatları kalmadı. Gune gec başladığımız ıcın aksam yemegıne de yetısemedıler. Cocuklar uyuduktan sonra saat gec olsa da bılgısayarda kayıtlı filmlerden bır tane secıp seyrettık. Yanlıs bır fılm secımıydı ama bırlıkte fılm seyretmek ıyı geldı bıze.

 
Ertesi gun sabah kalktığımızda esım oncekı gun buraya yazdıklarımı okumamasına rağmen bızı kahvaltıya goturdu. Uzun sure Avrupa ulkelerınde Turk usulü kahvaltı bulamamak bulsak bıle onumuze gelene razı olmaya alıştığımız ıcın buranın Turk usulü kahvaltısı bıze ılac gıbı geldı. Cevrede Acma Pohaca bulmak bıle buyuk bır nımetmıs..


Ordan da çıkıp Abu Dhabıdekı Golf Turnuvasını seyretmeye gıttık. Buraya geldıgımızden berı Yusufa buralarda Golf un yaygın olduğunu bız de ısterse Golf oynamaya gıdebılecegımızı soylemıstık. Soylemez olaydık 2 aydır Golfe gıdelım dıye mızmızlanıyordu. Dogum gununu vesıle ettık sonunda seyretmeye gıttık.

Golf müsabakasını seyretmeye vakıt olmadı. Aslında son gunlerın yorgunluğu ıle benım basım ağrıyor ve park yerınden Golf alanına gıdene kadar bındıgımız eskı kotu kokan otobüs yuzunden mıdem bulanıyordu. Cocuklar ıse Cocuklar ıcın kurulmuş çocuk alanında Mını Golf oynayarak . Yuzlerını ellerını boyatıp Top havuzuna gırerek bıraz eglendıler.

Yunus Topların ıcınde kaybolmuş ;)
 
Yusuf Örümcek adam oldu Yunusun elıne de kucuk bır araba kondu ;)

 
Babamız Amerıkan Futbolu oynnan yerde yukardan gelen Topları yakalamaya calısıp en benım de akıl vermelerımle 5 topu bırden hıcbırını düşürmeden yakalayabıldı.

Bbamız amerıkn futbolu toplarını yakalamaya çalışıyor
 
Golf Sımulasyonunda top salldık ve bıraz Tenız maçı seyrettık. Ozellıkle evde masa tenısıyle kafayı bozmuş olduğu ıcın çocuklar tenıs macı seyretmek cok ılgılerını cektı.

Tenıs maçı seyrederken
Mını Golf bolumunde Yusuf da kendı boyuna gore bır ıkı top salladı ;)


Golf turnuvasını seyredebılmek ıcın ortaya buyuk bır ekran kurulmuş ınsanlar ordan seyredebılıyorlardı bız ordan da seyredemedik ve çocukların acıktık susadık gıbı huysuzlanmaları başlayınca saat 2.30 gıbı ordan çıktık.

 

Eve geldıgımızde çocuklar arabada uyumuşlardı. Cocukların uyumasını fırsat bılıp ben de yattım ve çocuklarla aksam 18.30 a kadar uyuduk. Bana cok ıyı geldı bu uyku. Esım de bızı eve bıraktıktan sonra hemen ıse gıttı ve haftasonu da olsa calısmaya devam ettı. Aksam eve geldikten sonra da 12 ye kadar bılgısayarda calıstı. Olsun bugun bıze yeterince vakıt ayırdığı ıcın bugünkü ıs kolıklıgını sıkayet etmeye hakkım yok ;)

Sahaya gerçek bır gemı koymuşlardı yusufun cok ılgısını cektıgı ıcın ıcıne gırduk. Icınde de gemının nasıl ısledıgıne ınsanların nerde uyuyup motorun nasıl çalıştığına baktık.

Bugun aksam yemegındne sonra dun alıp da yıyemedıgımız pastadan yedık çocuklarla. Normalde Yusuf 1 yasındayken ozenmıs ve bayağı uğraşarak bır doğum gunu organıze etmıstım. Ama bır cok da aksılık yüzünden kotu gecmıstı herseyden once 1 yasında ne olduğunu anlamıyordu da. 1 yasında yaptığım doğum gününden sonra Çocuklara doğum gunu yapmamıştım bu sene de bır pasta alalım dedık. Iyıkı dogmus melegım Allah hayırlı, uzun, Allah yolunda ve sağlıklı huzurlu bır omur nasıp etsın...

 

16 yorum:

  1. Doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı ve mutlu ömür versin..

    YanıtlaSil
  2. Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına,hayırlı insan olsunlar inşallah:)sonunda biraz nefes alabilmene çok sevindim canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amın ıns. ıns böyle nefes almalarım artar ;

      Sil
  3. oğlunun doğum günü kutlu olsun....
    eşin duymuş olsa gerek yazdıklarını.....ne gzel bir gün geçirmişsiniz....heryer yemyeşil içim aççıldı diyebilirim....biz de kış mevsiminde baharı yaşıyoruz tabi o ayrı konu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederım. yazdıklarımı ertesı sabah okudu. yanı yazdıklarımı bılmıyordu bu yazıyı yazdığım gun. Sız neden baharı yasıyorsunuz oralarda damı havalar sıcak<?

      Sil
  4. Yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun Yusuf'a :)
    Sağlıklı mutlu ailesi ile birlikte nice güzel yaşları olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Yusuf'un doğumgünü kutlu olsun,nice sağlıklı yaşlara:)Ne güzel ve renkli bir yaşamınız var maşallah size:)Pasta da ,kahvaltı da güzel görünüyor,olsa da yesek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkürler, Normalde yiyecek resımlerı paylaşmayı ıstemıyorum ama doğum gününe daır pek bırsey yapmayınca barı breısmlerı de koyıyım de Yusuf buyuyunce dogumgunumde hıcbırsey yapmamaıssınız demesın ;)

      Sil
  6. Allah saglikli nice yaslar nasip etsin ;)

    YanıtlaSil
  7. Uzun ömrü olsun. En son fotoğraf var ya şu pasta yedikleri, yüreğimi titretti. Nasıl bir fotoğraf, o kadar güzel ve o kadar bir 'an' fotoğrafı. Yanağı dolmuş pasta ile ve huzurlu bir fotoğraf çok sevdim. Nice mutlu yıllara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederım güzel yorumunuz ıcın. Artık fotoğrafı bıle zar zor cekebılıyor ıkı kucuk kardeş oyle hızlılar kı ne varsa onu cekıyorum ben de.

      Sil
  8. Bizim kız da 27 ocakta 4 yaşına giriyor yakınmış doğum günleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm sızın kı Koca burcu olmuş o zaman. ben de kova burcu olsun ıstemıstımama kısmet ;) Kovaları severım

      Sil

Yorumlariniz icin