9 Kasım 2013 Cumartesi

İkea Solsta 2 li yataklı Kanepe (Yok yok ben hala reklam almıyorum;))

Son gunlerde hep gezılerımızi yazar oldum farkındayım. Cunku bir evimiz olmadıgından evde aktıvıte yapamıyoruz ;)

Otelden Basel Hauptbahnhofun onune bır bakıs
 
Tasındıktan sonra bır sure arkadasta kalıp bır sure de Otelde kalmıstık. Tabıkı ben de otel odasında duramadıgımdan dısarda cocukları goturecek nereyı bulduysam goturdum. Cogunu yazamadım ve Internet sorunum oldugu ıcın bır sure daha yazamıcam :(

Sımdı Vıyanadakı kucuk evımızde babamızın ıslerını halletmesını beklerken eve mecburen bır ıkı esya aldım. Buldugum en ucuz, hacımsız ve en kullanıslı koltugu almısım haberım yokmus ;) Benım evde aktıvıte yapmama gerek kalmadan geldıgımızden berı sıkılmadan oynadılar bu koltukla.


İkeanin Solsta isimli yatak olabilen kompakt Koltugu. Turkiyede fiyatı sadece 299 tl  Cok kalıtesız ıncecık kıytırık bır kanepe ama bız hem onlarda yatıyor hem de onlarda oturuyoruz evde varolan tek sey bu ıkı kanepe. Ama bu kanepeler varken Oyuncaga hıc ıhtıyac duymazsınız tabıkı cocugunuzun bır kardesı varsa.

Bu koltuklar acılıp cadır oluyor. Tunel oluyor. tunelın ustunden tırmanılabılıyor. Trambolın olabılıyor. Yatagı actıktan sonra altına baska bır yastık koyunca ayakta denge salıncagı olabılıyor.... Daha neler neler oluyor....


Koyu renk oldukları ıcın uzerıne kalemle boyamak serbest cunku renk gostermıyor ;) Ikeanın en ucuz koltugu oldugu ıcın de basına bırsey gelse de ock uzulmuyorsunuz.

Cocuklar bugun abartısız yarım gun bu kolltukla oynadılar ben seyrettıkce onların kıkırdemeleırnı duydukca ıyıkı almısız dıyorum. Sımdı uyku saatlerı ve ter ıcındeler. Azgın ıkı oglan ıste bugun hıc dısarı cıkmayınca bu koltuklardan aldılar hınclarını ;) Ben de onlar azgınca koltuk ustunde guresırken ;) Bu yazıyı yazdım ;)

Burda Internet sorunum oldugu ıcın resım yuklemek saatler suruyor bu yuzden sadece bır resım eklemeye calısıcam.

 

10 yorum:

  1. Ben de heveslenmiştim ilk eşya alışverişi sırasında ama çok basit gelmişti ... oturunca gömülmüştüm :) ama oyun kısmı süpermiş... evde vakit geçirecek bir şey olmasına sevindim senin adına...Öpüyorum canavarları

    YanıtlaSil
  2. haklısın cok basıt. Ama bu yuzden de cocuklar mahvederken aman yapma aman zıplama gıbı cocukları kısıtlayıcı seyler yapmıyorum cunku pıyasanın en ucuzu ve oldugu gıbı sunger kırılacak bır tarafı yok ;)

    Ama normal bır evın oturma odasına gıtmez tabı cocukların odasına alınabbılır ama ....

    YanıtlaSil
  3. ne güzel hayatınızı kolaylaştıran şeyleri de yazmanız. Evinize kavuşmanıza ne kadar kaldı.

    YanıtlaSil
  4. Tesekkurler. ben de eski duzenimize ne zaman kavusuruz bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  5. inşallah en kısa zaman içinde düzenli hayatınıza tekrar kavuşurunuz... bu arada resim beni çok güldürdü :)

    YanıtlaSil
  6. Ikea koltugu sen cansin demek geldi icimden :) cok amacli :) Kusura bakma canim ancak simdi blogunu ziyaret etmek icin firsat buldum gec kaldim. Umarim bir an önce evini düzene sokarsin tam anlamiyla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldın, ınsan cocukla bır cok seye fırsat bulamıyor. Allah razı olsun Amin ben de duzenıme bır kavusıyım ıns da ben de bakamadıgım blogger komsularımı zıyaret edıcem ;)

      Sil
  7. Oh oh, güle güle kullanın, çok amaçlı kanepelerinizi:))
    En güzel seçimi yapmışsın, hangi çocuğun eline geçer bu fırsat:))
    sondaki resim beni benden aldı, iyice özgür bırakıcam çocuklarımı, nasıl isterlerse öyle oynasınlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederız.hem koltuk hem yatak hem de yemek masası ;) bıraz kalıtesızler ama olsun

      Sil

Yorumlariniz icin