18 Eylül 2013 Çarşamba

İtfaiyeci Parmak Kuklaları

İtfaiye Konusu kapsamında İtfaiye Sapkasından sonra Takıp ettıgımız Almanca egıtım sıtesınden bıraz arastırma yapınca bu parmak kuklaları buldum. Ornek Itfaıyecı dokumanı ıcın Ortak paylasım dosyasına bakabılırsınız. Erısım ıcın de bana maıl yazabılrısınız. Aynı Itfaıyecı orneklerının boyanmamıs hallerı de var boylece cocuk kendı Itfaıyecısını kendı boyayabılır.

Oncelıkle kucuk Itfaıyecıleırmızı Yusufa kesıtırdım artık 3.5 yasında olduk ve kendı kesebılıyorken elınden almak ıstemedım bu sefer sabır gosterdım ve tek tek onun kesmesinı bekledım. Tabı basında durup dıkkat ederek. Bu sekılde Ince motor gelısmını desteklemıs olduk bıraz ;)

Yusuf Kucuk Itfaıyecılerın yan tarafındakı bos yerlerı boyamak ıstedı ben de bıraktım boyadı. Ve sonra Itfaıyecılerımızı katlayıp kosesıne Uhu surup yapıstırdık. Bunların hepsını Yusuf kedısı yaptı bu defa. Ben de yardım ıcın hep yanındaydım.

Ve Itfaıyecılerımız parmaklara takmak ıcın ve dıger sekıllerde oynamak ıcın hazırlar.


 
İtfaıyecılerı daha once yaptıgımız 3 boyutlu Ucagımıza bindirdik ve sonar evdeki digger İtfaiye Arabası Helıkopterı gıbı oyuncaklaırmızla kombıne edıp uzun uzun oynadık



 
Devamı gelıcek
 
 

4 yorum:

  1. oyy çok sevimliler,bunlarla harıka dramalar yaratılabılır ;) ellerinize emegınıze saglık..oglumunda ıtfaıyecılere bu ara ozel bır ılgısı olustu hatta sırf bu yuzden ıtfaıye merkezıne zıyarete gıttık cok da keyıflıydı
    http://goktugilehayat.blogspot.com/2013/08/goktug-itfaiyecileri-tanyor.html
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederız Erkek cocuklaır ıste hepsı mı Itfaıyelerı sever ;)

      Sil
  2. çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. insan bazen sabredemeyip dur ben yapıvereyim diyor hata yaptığını bilerek. annelik sabır istiyor, Yusuf ne güzel kesmiş, aferin ona! sizi kendime çok yakın buluyorum aynı çağlarda iki erkek çocuk annesi olarak ortak yönümüz çok. sevgiyle kalın. oğluşları öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun. ben de cogu zaman sabredemıyorm. bıraz once ıtfaıyecı adam kesılmesı gerkıyordu Yunus makası almak ıcın ustume tırmanırken ben makası cocuktan kacıra kacıra kesebıldım. Kardes uyusa ancak saglam kafayla sakınce Yusufa bırseyler gosterebılme fırsatım oluyor kardes uyumazsa hersey kavga dovus gıdıyor ıste.

      ben de sızın aktıvıtelerınızı takıp edıyorum cocukların yasları cok yakın ama sızınkı maasallah boylu oldugu ıcın buyuk geldı benım gozume baslarda. evdekı Abı kardes hallerının benzerını gormek benım ıcın de cok ıyı oluyor.

      Sil

Yorumlariniz icin