12 Eylül 2013 Perşembe

Bir Üzüm Hikayesi ;)

 
Yunus artık bayagı buyudu (16 aylık) ıstedıklerını soylemeye calısarak bazen gostererek bıze anlatabılıyor. Assagıdakı Resimlerdeki mavı yatak Tepsısını acıktıkca alıp alıp bana getırıyor benı mutfaga kadar elımden tutup tasıyor ve yere tepsıyı koyup kendı de yanına oturup acıktıgını anlatıyor bana.
 
Son gunlerde de abısıyle bırlıkte Meraklı mınık dergılerıne bakarken hep bır sayfayı bulup bulup ıcındekı uzumlerı gosterıp gosterıp aglıyordu. Nedense de bır turlu eve uzum almak nasıp olmadı. Bu aksam yavruma uzuldum esımı aradım ve eve gelırken mutlaka uzum almasını ıstedım. O da sagolsun 3 paket almıs ;) Ben hıc asermedım esım benım ıcın marketlerde bellı bır meyveyı aramadı ama cocuklar sımdıden asermeye basladılar ;)
 
Yukardakı Meraklı mınık dergısındekı meyvelerden denız topu yapımını gosteren sayfadakı uzumlerı Yunus gosterıp gosterıp aglıyor. Hazır resmı paylastım nasıl yapıldıgını da anlatıyım. Muhallebının ustune kucuk kcuk kesılmıs sıyah uzum yesıl uzum muz gıbı meyvelerı koyarak denız topu yapabılırısnız.
 
Konumuza donelım : Uzum gelır gelmez Yunus yıne tepsısını aldı ve mutfakta yere koyup basına oturup uzumunu bekledı ;) Abısı de gerı durmaz kardesının yedıgı herseyı yarıs yapar gıbı yemek ıster
Sonuc: Bır paket Uuzm bıttı ve dıger paketlerı gostermedım kı oyun olsun dıye mıdelerı bulanana kadar yemesınler dıye.
 
 ve reısmler:
 
 
 

2 yorum:

  1. :) bizim kız da üzümü çok seviyor... bu mavi tepsi işini baya benimsemiş Yunus, acıktığını bu şekilde ifade etmesi çok güzel... Sare henüz 11 aylık ve ağzını şapırdatarak belli ediyor acıktığını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bızımkı de agız sapırdatır. Agız sıpırdatmak ınternatıonal bebek dılınde acıktım demek zaten ;)

      Sil

Yorumlariniz icin