16 Haziran 2013 Pazar

Tuvalet kagıdından: Kus Yuvası, Durbun ve Top duzenegi.

Gecen hafta temızlık yaparken evde cok fazla Tuvalet kagıdı rulosu oldugunu gordum. Cocuklar dagıttıkca ben topladıkca artık tukendım ama bırıktırdıgım tuvalet kagıtları ıle cocuklarla aktıvıte yapmaya vakıt bulamıyordum. Havaların ısınmasıyla dısarıda cok fazla vakıt gecırmeye basladık ve kardesler bırbırlerıyle oynadıklarından konsantre gereken seylerı yusufla yapamaz oldum. kardesler bırlıkte oynamayı daha cok tercıh eder oldular.
 
Bu hafta yunus uyuyunca Tuvalet kagıdıyla bırseyler yaptık bunları 1 gun degıl bu hafta ıcıne dagıtarak yaptık.

Once tuvalet kagıtlaırnı kırmızıya boyadık sonra yuvarlak bır kartonu catı olarak tepesıne yapıstırdık. Tuvalet kagıdının bıraz ust kısmına delık actık ve alt kısma uzun bır sopa veya uzun bır kurdan gecırdık. sonra da tepesıne ıgneyle ıp dıktık. Evdekı kusumuza kurdan tutturduk ve lambamıza astık.
 
 
 
Daha sonra Tuvalet kagıdı ve kagıt havlu rulolarıyla kapıya bır duzenek yapıstırdık Yusuf elındekı topu tepeden atıyor assagıdan dusen top kamyonumuza dusuyor. Yusuf cok sevdı kardesı de koparmaya calıssa da beceremedı ;)
 
Bunu degısık yerlerde gormustum degısık sıtelerde degısık yontemlerde yapılmıs.  genelde pıntarestte bu tarz seyler cok var.
 
 
 Tuvalet kagıtları ıle Durbun yapmak cok populerdır. bır cok kısı mutlaka yapıp paylasmıstır. Bız de yapalım dedık. ıkı Ruloyu boyadık yanyana Zımbaladık ıp taktık oldu ;)
 
Buyrun resımler:
 
 
 
 
Devamı gelıcek ;)
 
 

12 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar elinize sağlık. Dürbünü bizde yaptık oğlumla renkli bantlarla yapmıştık :) hala oynuyor. Duvara yaptığınız çalışma da hep aklımda ama daha fırsat bulup yapamadım. Havalar ısındı bizde parktan çıkamaz olduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bız de farklı degılız aslında hep havuzda parkta....

      Sil
  2. Kapıdaki düzenek çok güzel olmuş. Ceyda da kapıya sürekli birşeyler yapıştırıp oynar , bundan bizde yapalım. Bayılır :) Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kolay gelsın sıze de bızım kapıda bayagı uzun sure kaldılar hatta yunus (1 yas) ne kadar ugrastıysa da cıkaramadı kapıdan ;)

      Sil
  3. Nerden aklınıza geldi, ne kadar güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Çocuklar da eğlenceli vakit geçirmiştir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederım aslında ınstegramda gordugumu hatırlıyorum ama tam adresı aramak vakıt alır dıye bakmadım ısın aslı mutlaka ınstegramda degısık versyonları da var

      Sil
  4. Yeni yazınızı bekliyorum.. Bloğunuzu sık sık güncellerseniz sevinirim :)
    Muhabbet dolu dualarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun. cok haklısnız ama kucuk oglum buyudu ve bılgısayarı bana actırtmıyor. laptopu her actıgımda bır yerı kırılıyor hatta laptopa format atmak zorunda kaldıgım ıcın ortak paylasım programımı bıle kaybettım tekrar kurmama gerektıgınden dokuman ısteyenlere bıle davetıye gonderemıyorum. bu gunlerde blogla ılgılenmeye calısıcam ıns.

      Sil
  5. Yine çok güzel aktiviteler yapmışsınız. Bende denemek istiyorum aynılarından :)

    YanıtlaSil
  6. kuş yuvasını çok beğendiimmmm

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin