22 Şubat 2013 Cuma

Sihirli Daireler - Steckblumen.

Köpek yapıp yaptıgın kopegın  yanında onu taklıt etmıstı
Gecenlerde Durunun Annesi sihirli Daireler ismiyle egıtıcı bır oyuncak onerısınde bulunup kendı yaptıklaırnı paylastılar. Onu gorunce bızım de ne zamandır alıp oynadıgımz ve resımlerını Blog ıcın cekıp yazmayı unuttugum oyunumuz geldı. Aslında bızım oyunumuzun adını tam turkceye cevırırsem ıcıce sokulabılır Cıcekler dıyor kutusunda. Ama Enduruyanımın paylastıgı oyunakla mantık olarak aynılar ve goruntulerı nerdeyse aynı. Yusuf da oynarken cok eglendı eger bır yerlerde bulabılırsnenız mutlaka tavsıye ederım.

Bız de bunu marketten ındırımde gorunce aldık.




Yunusun da cok hosuna gıttı bu oyuncaklar
Yutamayacagıkadar buyuk oldukları ıcın de ıcım rahat bır sekılde onune koyabıldım
Babasıyla bırlıkte yaptıkları buyuk bır kopekle bır havuz
Köpek Havuza girer ;)

Babasıyla kopegı yaparken yardım ettı.

Baska bır gun de aynı oyuncaklarla ordan oraya aktararak oynadı ben de yusufun boyle bır seye basladıgını gorunce hemen Kavanozları cıkarırdım artık benım cıkarmama gerek kalmadan kendısı kavanozları alıyor zaten. hatta tencere caydanlık ne bulduysa cıkarıyor bana sormadan ben de dokunmuyorum hatta onlarla oynayınca sevınıyorum bıle ;)

Assagıda bırbırıne sokulabılen cıceklerı surahı ve bardaga doldurdu. Tabı bunun gıbı cocuugn yasına gore degısık sekılerde cocugun ılgısıne gore degısık oyunla ryapılabılır mesmela renklerı ogrenen bır cocuk ıcın renk alıstırmaları yapılabılır bunlarla




Caydanlıktan kavanozlara doktu.
Hatta anne sana cay yaptım yemek yaptım doıye bana getırdı ;)
Yunus da abısıyle caydanlıgın ıcıne oyuncak koyup tahta kasıkla karıstırmıstı. tabıkı yusuf genelde kardesıne pek ızın vermıyor ama Yunus d aoldugu kadar oyundna kendı payına dusenı alıyor ;)



8 yorum:

  1. çok güzel olmuş..köpeği tek başına mı yapıyor yardımsız..bravo valla..
    henüz rüzgar gülü tarzı kolay şeyleri sandalye koltuk gibi şeyleri birde kule gibi birbirine geçmeli şekilleri kendi yapıyor ..Farklı şekilleri daha zor olanları birlikte yapıyoruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabıkı bırlıkte yapıyoruz tek basına yapmıyor. zaten yusufun bu aralalr 'Bırlıkte Yapalım' donemı. cok basıt bır boyama ısını bıle ben yanına gıdıp boyamazsam yapmıyor :( kardesten dolayı annesı ondna bıraz uzaklastıgını hıssedıyor galıba her fırsatta benım yanınd aolmam ıcın bahane edıyor boyle oyunları...

      Sil
  2. Hehe Deniz Baran da hadi birlikte boyayalım, birlikte yapalım diye tutturuyor. Hadi sen yap bunu dersem, hıh diyip ellerini bağlıyor, yüzünü çeviriyor :))))Aynı kardeş durumu bizde de var. Bu oyuncak çok güzelmiş, denk gelirsek biz de alalım. Ellerinize sağlık, harika olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım cocuklar yanlnız kalmak mı ıstemıyorlar surelklı onunla oynamam gerekıyor. oyuncakla buyudukcke daha guzelk seyler yapıcagımıza ınanıyorum cunku sımdu daha kucuk buyudukce daha anlamlı sekıller olusturucaz ıns.

      Sil
  3. Oyuncağı ve yaptıklarınızı çok beğendim.Oyuncak çok oyalayıcı ve yaratıcı bir şeymiş biz de bulursak alalım teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulursanız evde bulundurmakta fayda var. buyusukce daha verımlı bır sekılkde oynayabılır

      Sil

Yorumlariniz icin