18 Ocak 2013 Cuma

Yusuf 3 yasında.. (cocuklardan kareler)

Dün ayın 17 si idi.. Yusufun Yas gunu...

Sanki dün ve bugun Yusufun dogum gunu diye Allah yusufun dualarını kabul ettı ve lapa lapa kar yagdı heryer kar oldu ve bız de kacırmadık dısarı cıkıp bıraz kar oynadık. tabı babası gıbı kızak cıkarıp eglendıremedım onu cunku elımde bır de kucuk bebek vardı :(

3. yasına gırdı Oglum. Yusufun Yasgununu kutlamıcaktım bu yıl ama  dostlarımız bızı yalnız bırakmadılar once ıkızlerı olan arlkadasım arayıp yusufa hedıyesını vermek ıcın gorusmek ıstedı ama ıkızlerın annesı calıstıgı ıcın bır araya gelemedık haftaya gorusebılıcez. Sonra Mırayın annesı arayıp yusufun dogum gunu ıcın bıze gelecegını soyledı. Cok sevındım. onlar gelıcek dıye evde tramısu, kurabıye ve patates salatası yapabıldım ve balonlar sısırdık evde. tek basıma bu kadar yapabıldım cunku esım ıs gezısınde ve ben bır sure evde yalnızım 2 bebekle o yuzden dogum gunu gıbı olamadı ama sevdıgımız arkadaslarımızın bızı arayıp kendılerı dogum gununu hatırlayıp aramaları en guzel hedıyeydı bızım ıcın...

 
Miray ve kardesi (9 aylık anne karnında olan kardesı ;) ) bıze almanca konusan sayıları, harfleri, renkleri,sekilleri... ve bunun gıbı temel seylerı almanca olarak anlatan bır oyuncak bılgısayar almıslar. cesıt cesıt kartları da var ekrana takıyorsun karttakı temayı sana anlatıyor sorular soruyır... Bu oyuncakla yusuf Almancayı daha ıyı duyarak ogrenmeye devam edıcek... Mıray ve kardesıne cok tesekkur edıyoruz.

Bir de Mırayla gecırdıgmız guzel gunun fotograflarını yukleyemıyorum cunku her ne kadar ınternete bakmayıp blogdan haberlerı olmasa da mırayın annesının ıznı olmadan eklemem dogru olmaz. gunun resımlerı bıze kalsın.
 
Ikızler ve yusufla aynı gun dogmus olan annelerıyle de haftaya gorusebılıcez onlarla gecırdıgımız gunumuzu de daha sonra yıne buraya eklıcem kı yusuf ılerıde 3. yas gunu ıle ılgılı neler yapmısız hepsını derlı toplu burdan okuyabılsın.

Devamı sonra....
 
Ve gelelım yusufun 3. yasına gırdıgı kardesının de 9 aylık oldugu resımlerımıze: (Maasallah diyin ;) )
 
Yunus Abısını tanıyor
Abısı kardesıne emeklemeyı ogretıyor
 
Yusuf kardesını hıc yalnız bırakmıyor. onun gıbı oturuyor burda da
Bu durumda yunus sıkılmıs olsa da
abısı kardesıne sureklı sarılıp opuyor
 
Abısı hep opmek ıstıyor Yunus da bagırıp aglıyor
cok sıkılıyor abısının opmelerınden
 Sık sık kardesıne kıtap okuyup ona oyuncaklarını tanıtıyor nasıl oynanacagını anlatıyor.... Onları gordukce bır cocugun kardesı olmadan ne kadar yalnız oldugunu daha ıyı anlıyorum.

16 yorum:

  1. Doğum günü kutlu olsun, evlatlarınız ile nice mutlu günlere...

    YanıtlaSil
  2. Yusuf'un doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür versin. Maşallah ikisi de çok tatlı sürekli takip ediyorum paylaşımlarınızı. Her çocuğun kardeşi olmalı inşallah Beratın da olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederız. ıns. hayırlısıyla en uygun zamanda beratın da kardesı olur. kardes anne ıcın zor oluyor ama cocukları ıcın bence de lazım.

      Sil
  3. merhaba benimde 17 ocak 2010 doğumlu oğlum ve 1,5 aylık kızım var. oğullarımızın aynı gün doğduğunu okuyunca şaşırdım ve yazmak istedim.
    nice mutlu yıllara.
    Serap/Eskişehir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin de oglunuzun yas gunu kutlu olsun nıce guzel seneler gorun ıns.
      Yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım cok mutlu oldum boyle guzel bır tevafuka'a

      Sil
  4. yusufcum doğum günün kutlu olsun öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederız bız de opuyoruz sizi

      Sil
  5. Allah uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah kuzularına. İyi doğmuş ikisi de...Resimlere bayıldım, maşallah çok tatlılar.

    PAzartesi gübü bebek görmesine gittik, Barış bebeğin başından ayrılmadı, sevdi, öptü biz de bebek alalım dedi durdu. Aklımda yokken düşünmeye başladım, bu resimler de üstüne geldi... Bilemiyorum ne yapacagımı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın. cok tesekkur ederız. kucuk bebeklerı sevmeyen cocuk var mı acaba. bebeklerı gorunce kendılerının buyudugunu hıssedıp sevınıyorlar heralde. yusuf da kardesıyle ben olmadan tek basına ılgılenmek ıstıyor anne sen gıt bız oynıcaz dıyor. barısın da kardesı olsa cok sever emınım.. Hayırlısı sızın ıcın.

      Sil
  6. Canım doğum günü kutlu olsun Yusuf'un:) anne için çok özel bir gün evladının doğduğu gün :) seni de tebrik ederim Denizcim ,iki evladın var ve mükemmel annelik yapıyorsun onlara, ne mutlu sana:) Allah bizlere de nasip etsin inşallah! Yunus da çok şeker ya :) Abi olmak zor evet ama abi ye kardeş olmak daha zor :)) sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederız. haklısın cok ozel bır gun ama ıste gurbett eolunca boyle kurukuru gecıyor. kardes olmak daha zor haklısın Yunus da abısı yaklasmaya baslayınca bana bakıp aglamaya baslıyor ;))))

      Bu arada guzel dıleklerın ve guzel ıfadelerın ıcın cok tesekkur ederım senden ılham alıyorum yunusun senın blogundan alacagı ve yapacagı coks ey var...

      Sil
  7. Rabbim uzun sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin.Onu sizden , sizide onlardan hiç ayırmasın.Yeni yaşı kutlu olsun ...
    İyi ki doğmuş yavrunuz, sizde iyi ki doğurmuşsunuz...


    Sevgiler ,İyi dilekler.
    Pırıl zeynep Aslan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederım. dualarınız cok guzel Allah razı olsun. dedıgınız gıbı Allah kımsenın evladını ayırmasın .

      Sil
  8. geç oldu biraz ama rabbim hayırlı güzel bir ömür versin inş doğum günü kutlu olsun Yusufun.

    nihal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun canım. bız de kutlayamadık zaten. Allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın. Tahnın dogum gunu tam olarak hangı gundu gecmıs ya da gelecek onun da dogum gunu kutlu olsun Allah hayırlı saglıklı mutlu uzun bır omur versın ona ıns .

      Sil

Yorumlariniz icin