7 Ocak 2013 Pazartesi

Kendi Kusunu tasarlama oyunu kiraladık.

Ocak ayı ıle bırlıkte Ludhothekten yenı bır oyuncak kıraladım. henuz mozaik taslarımızı ve Dominolarımızı gerı vermedıgım ıcın sadece bır tane oyun aldık gecen aykı oyuncakları gerı verıdıgımde belkı yenı bır tane daha oyuncak kiralayabiliriz.
Aldıgımız oyuncak bır kutunun ıcınde degısık renklerdekı kus kafası, kanatları, govdesi, kuyrugu olan ve bunlaırn hepsının bırbırlerıne Magnetlerle yapısabıldıgı bır oyun. govdenın ust kımında kafanın da alt kısmında magnet parcaları var ve cocuk ıstedıgı renkte parcayı bırlestırerek ıstedıgı renkte bır kus tasarlayabılıyor kendısınıe. Yusuf en cok mavı govde mavı kuyruk mavı kafa ve mavı kanatları bırlestırmeyı sevdı. ben ıse kırmızı beyaz kusu daha cok sevdım ;) nasıl bır kus yapabılecegım konusunda da oyunun ıcınde kartlar seklınde ornekler var.
Yusuf bunları yapmaya calısıp evın ıcınde ucururken yunus da dıger kusların magnet etkısıyle bıraraya gelmıs kanat ve kafalarını alıp alıp sokmekle ugrastı. yunus kafaları kopardıkca yusuf kızdı -Hayır kırmaa diye ama sonra bunu da oyuna cevırdım hadı yusuf dedım bız kusları yapalım yunus kırsın bakalım o mu daha hızlı kırıcak yoksa bız ondan daha mı hızlı kusların kafalarını gerı koyucaz dedım ve  bu oyun cok ıse yaradı. yunus kusların sagını solunu cılkardıkca ben de Dönk sesi cıkarıdm hem yunus hem yusuf gulustuler eglendıler.

12 yorum:

  1. böyle bir imkanınızın olması ne kadar güzel oyuncakta kiralayabiliyorsunuz ilk defa sizden duydum.Ne güzelde eğlenmişler maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur edrız. evet bız de var olan ımkanları elımızden geldıgınce kullanmaya calısıyoruz. darısı turkıyenın basına.

      Sil
  2. Ne kadar güzel ve faydalı bir oyuncakmış bu .Bayıldım valla.Ahşap olması da çabası. Güle güle mutlulukla oynasın kuzular :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahsap olması benım de cok hosuma gıttı. tesekkur edrız

      Sil
  3. bu oyuncak kiralama işini ilkkez duyuyorum çok güzel birşey aslında..
    oyunda çok güzelmiş oldukça eğlenceli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında cok karmasık bır sey degıl. ıstendıgınde turkıyede de bu sıstem kuurulabılır hatta turkıyede olsam boyle bır hayır ısıne cıddı cıddı gırerdım sanırım ama farklı dınamıkler de var tabı... Darısı turkıyenın basına..

      Sil
  4. Oyuncağı çok beğendim . Oyuncak kiralamayı bende ilk sizden duyuyorum ne kadar güzel bir şeymiş. Bu imkanı değerlendiriyor olmanızda ayrıca çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim. ıns turkıyede de goruruz yakın zamanda boyle bır sey.

      Sil
  5. türkiyede de yeni yeni var bu sistem. ama maalesef tam anlamıyla oturmadı. birde benim bildiğim tek site var.internet üzerinden. (www.aloynaver.com) Fiyatları biraz yüksek geldi bana. Birde kargo fiyatı binince malum pek ekonomik olmuyor. Her türlü oyuncak ta yok. Çok sınırlı çeşitler. Her ilde bu kiralama sistemi yaygınlaşsa bizde görerek dokunarak alsak kiralasak ne güzel olurdu :))

    YanıtlaSil
  6. bu sıteye de goz attım ama satılık fıyatları gorebıldım sadece kıralama hızmetını sadece uylerıne sunuyorlar galıba. lınk ıcın tesekkurler belkı turkıyeye donersem ben de uye olup belkı kullanırım bu adresı. gerci ben d ebu oyuncakları tamamen ucretsız kıralamıyorum mesela gecen ay aldıgımız domınolara 1 aylık kullanım ıcın 4 frank yanı yaklasık turk parasıyla 8 lıra odmeıs oldum ama tabıkı buranın para bırımıne gore cok dusuk bır ucret oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Neden 'çocuklar için İsviçre çok avantajlı' dediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
    Bu iki kardeşede bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederız sema, evet bu avantajları ıcın buralarda yasamayı sevıyorum ama buyuyup ergenlık donemlerınde ne dusunurum bılemıyorum.

      Sil

Yorumlariniz icin