23 Ocak 2013 Çarşamba

Gazete kagidindan kardan adam (Kardan adam ailemiz tamamlandi)

 
Son 5 gundur evdeyiz hem dun oyun grubuyla ilgili bir meseleden dolayi canim sikildigindan hem de yusufun hastalagindan dolayi disari cikamadik. Ben cocuklarla yalniz olmaktan bayagi bunaldim son zamanlarda kendimi cok kotu hissediyorum ama bunu cocuklara, isten ve cocuklardan vakit bulabilirse esime yansitmamaya calisiyorum. bu yuzden evde sikintilarimla daha da yalniz kaliyorum...
 
En iyisi ben kotu seyleri yazip derdime dert katacagima bugunku aktivitemize geciyim. yusufla burnumuz akip hastaliktan gozyaslarimiz aka aka gazete kagidindan kardan adam yaptik.  bu son kardan adamimizla bizi temsil eden  kardan adam ailesini tamamlamis olduk. en buyuk olan Babamiz solundaki kucuk kagit parcalariyla yaptigmiz annemiz (ben) kopukten yaptigimiz Yusuf ve en soldaki yani bugun yaptigimiz gazete kagidindan yapip ustune pamuk yapistidigimiz da Yunus oldu.

 
Bugun kardesimiz bayagi uzun sure uyudu ve biz de rahat rahat calistik. once gazete kagitlarini burusturup bant yardimiyla da iki kucuk ve buyuk olmak uzere kureler olusturduk . bunlari birbirlerine yapistirdik sonra da ustlerine uhu surerek pamuklarimizi da yapistirdik. burun icin sîyah bir ponpona toplu igne batirarak kafaya sabitledik cunku ponponlar uhu ile yapismiyorlar. marketten daha once aldigimiz gozlerden iki tane yapistirip agiz icin de siyah karton kullandik. kafasina da pipo temizleyicisi ile kulaklik yaptik. siyah toplu igneleri de dugme gibi alt alta batirdik. ve kardan adam ailesinin en kucuk bireyi yunus tamamlanmis oldu ;)

Ailemizin fertlerinin farkli farkli olmasi, her insanin kendine ozgu olmasi gibi her kardam adam da degisik bir malzeme ve yontemle yapildi. bence bu kardan adam ailemizin en guzel ozelligi oldu ;)
 
 
 
Baba: Pamuktan kardan adam icin Tik
Anne: Kagit parcalarindan kardan adam icin Tik
Cocuk: Kopukten kardan adam icin Tik
 
 
 
 

12 yorum:

  1. Kardan adam ailenize bayıldım hepside çok güzel Yusuf'un ellerine sağlık. Geçmiş olsun fotoğraf da belli oluyor hasta olduğu bende Berat'a da geçmeden iyileşmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederiz.sana da Allah sifaa versin cocuklarin ve annelerin hasta olmasi zor oluyor.

      Sil
  2. Canım sıkılmanı çok iyi anlıyorum ama yansıtmayıp oğluna faydalı olmaya çalışman harika bir güç özelliği:)Bugün Tr'de hava güneşli,sana bol bol güneş yolluyorum,için ısınsın:)Sen de bize dağ havası yolla:)

    YanıtlaSil
  3. tesekkur ederimordan buraya gunesli hava biraz yavas gelicek galiba bugun sune nazaran daha kotu bir hava var. dag havasi sizin olsun gondermezmiyim ben biktim bu havadan zaten ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel kardanadamlar yapmışsınız ellerinize sağlık. Sıkılmana gelince, evde durmak insanı sıkıyor.Birde çat kapı bir kahve içeceğin birileri olmalı yakınında. Bende yurtdışında olduğum için seni çok iyi anlıyorum... Havalar düzelince gezmelere gidince düzeliriz herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ins. bu gunlerde biraz zor geciyor Allah hepimize sabir, merhamet ve zamanimiza bereket versin

      Sil
  5. Gecmis olsun ikinizide.bazen insanin ustune ustune geliyo hersey ama oda gecer biraz sabir.iyi aksamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkurler. Yusufun o gece sırtına ve karnına bal surdum ertesı gune bırseyı kalmadı elh. Bugun esım de ıs seyahatınden dondu bıraz daha destek olur ıns ben de kendımı daha ıyı hıssederım

      Sil
  6. Annelik zor zanaat, hep canlı diri ve güçlü olmak kimi zaman güç olsa da bu bize yüklenmiş birşey gibi
    Eşlerden sadece bizi anlamalarını istiyoruz, bir miktar empati kurmalarını hadi hiçbiri olmadı mış gibi görünmelerine de razıyım. Cok geçmiş olsun bu arada...tez iyi olsun

    Sevgiyle ışıkla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederım yunus babası gedlıkten sonra hasta oldu o yuzden bloga da bakamıyorum ıyılesır ıyılesmez yazıcam tekrar ıns. Haklısınız. esım bu hafta sonu eve dondu de rahat ettım bıraz. babanın rolu cocuklar ve anne ıcın cok onemnlı...

      Sil
  7. Merhaba bugun ogluma gecikmeli olarak merakli minik dergisini aldim yusufuda gorduk dergide.cok sevindim cok yakisikli cikmis tebrik ederiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederız benım esım de daha yenı getırdı turkıyeden dergılerı ama yunusun hastalıgından dolayı ne oynayabıldık ne de bloga yazabıldım :(

      Sil

Yorumlariniz icin