27 Aralık 2012 Perşembe

El ve Parmak İzlerimizle yaptıgımız calısmalar.

Hazır yumurta kartonunu boyamıske duvar boya atolyemızı tekrar actık ve boya yapmaya basladık. yusuf boya yaparken gunes, orumcek gıbı kendınce bırseyler cızdı.

 
Daha sonra hazır ellerımızı boya yaptık parmak ve el izlerimizden Agac yaptık. bugun yagmur yagdıgı ıcın aklımıza geldı ve hemen parmak ızlerımızle yagmur yagdırdık. daha sonra da keısk kesık nokta nokta cızgılerı bırlestırıp telefon tellerı yapıp ustlerıne parmak ızımızı bırakarak tellere oturmus kuslar yaptık... Bunların hepsını hazır ellerımızı batırdık dıye aslında planda olmadıgı halde hemen gundemımıze gırdıler ;)
 
Parmak ve el izlerimizden yaptıgımz Agacımız: Parmaklar yaprak oldu elımız ve blegımız de agacın govdesı oldu.
 




 
 
Daha sonra bulut yapıp altına mavı boya ıle parmak izleımızı bırakarak yagmur damlaalrı yaptık. bugun dısard aoldgu gıbı evde de kagıtta yagmur yagdırdık.  bırınde de sımsek bıle yaptı.
 
 
 
 
Burda da noktaları bırlestırerek once cızgıyı olusturduk sonra parmak ıslerımızle ustune kusları yaptık. kuslar telefon tellerınde oturuyorlar ;)
 
 
 
 
 

 
 

4 yorum:

  1. agaciniza bayildimmmm ;)) ellerinize saglik ..hele o istasyon isi muazzam ! :)

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim. Agaclardan birinde parmaklariyla assuaging dogru İsler cikarmaya baslayinca konseptten koptu onene geldigimde gibi parmaklariyla oyincak dedim oglum yapaklar agacin ustunde olur yukarda yap dedim o da AMA bu yapraklar dokuluyorlar dedi ;) hayal gucleri Cok kuvvetli

    YanıtlaSil
  3. harikaaa! çocuklara ne güzel bir boyam alanı yaratmışsınız

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin