23 Kasım 2012 Cuma

Kısa bir Zürich gezintisi.

Dar bir Sokak
Gecen hafta Pazar gunu Zurichsee de gemi gezintisi yaptık. bir onceki gun cumartesı de Luzerne gıtmıstık gecen hafta gezdık ancak sımdı yazmaya fırsat bulabılıyorum.
 
Yıne 1 saat arabayla gıttıkten sonra sehir merkezınde dunyanın en pahalı caddesi oldugu soylenen Bahnhofstr. den yurichsee ye dogru ozellıkle ara sokaklardan yuruduk. oncelıkle ıyıkı pazar gunu gıtmısız cunku dukkanlar kapalı ortalık da sakındı. boylece cocuklarla daha rahat gezebıldık. ara sokaklardan gecerken farkettık kı bır ınsnaın belkıde zor sıgabılecegı kadar dar yerlere sokak adı vermısler
ve yol olarak kullanmıslar tabı zurıchde ozellıkle sehır merkezınde her cm2 degerlı ;)
Ara sokaklar..
Zurichsee ye geldıgımızde yaklalsık 1.30 saatlık hem Tur yapan hem de Vapur gıbı tasımacılık yapan Gemilerdne birine bindik. once cocukların cok hosuna gıttı yunus bebek arabasından ınıp oturup oynayabıldıgı ıcın mutlu oldu yusuf da malum denıze acılmıs oldugumuz ıcın ama ılerledıkce ıkısı de sıkılıp huysuzlandılar 1.5 saat fazla geldı bıze :( Fazla bır yer gezmedıgımız ıcın resimleri sırayla eklıyım belkı daha sonra daha genis kapsamlı gezersek o zaman daha uzun yazabilirim.
 
 


Dunyanın en pahalı caddesi


Zurichsee



Gemi turu donusu yusufun sıkılıp
masadakı kagıdı yeme gırısımlerı

 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlariniz icin